Gezocht: Adwords specialist

Gezocht: Adwords specialist

Cold Coffee krijgt het alsmaar drukker. En wonend en werkend in Zandvoort vraagt ook om quality time on the beach. Omdat ik wel mijn klanten (die de leukste zijn) altijd top service wil bieden, zoek ik nu een Adwords Expert (ja, met een hoofdletter) die op freelance basis regelmatig kan meedraaien.

Cold Coffee staat bekend om haar informele professionele service met humor en resultaten. Wij ontwikkelen, beheren en hosten WordPress websites. En voeren en beheren de online marketing van grote bedrijven met leuke budgetten tot de kleine MKB die net zulke ambities heeft als de grote.

Je mag hier werken, je mag thuis werken… maar wel graag in de van buurt Zandvoort / Haarlem. Je wordt na een korte proefperiode ingehuurd voor een vast aantal uur per maand. Je hebt de luxe van een WP ontwikkelaar aan je zijde met ook een zeer brede kennis van Online Marketing die direct aanpassingen aan sites kan uitvoeren wanneer dat nodig is zodat jij je conversie kan verhogen.

Je moet de kleine klantjes net zo leuk vinden als de grote. Je moet niet bang zijn van hoge maandbudgetten. En je durft risico’s te nemen mits je alles afdekt, direct kan schakelen en goed communiceert. En last but not least… humor. Want werken moet ook leuk zijn.

Heb jij tijd? Heb jij een lief uurtarief? Heb jij de kennis en ervaring? REAGEER en win vele warme kopjes koffie 😉

Reageren kan via: elle@coldcoffee.nl
Dat mag heel oldskool met een nette motivatie brief en CV. Maar je mag me ook verrassen. Als ik maar overtuigd raak van je kennis en kunde. Want niets minder dan het beste voor mijn (en wie weet ook jouw) klanten.

PS: ik zoek een freelancer geen personeel, dus je hebt een BTWnr.

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
Feb - MeiVol!
JuniBeschikbaar
FotografieBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Skypeellerowbottom