Disclaimer & Privacy Statement

Disclaimer & Privacy Statement

Privacy Statement

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Wanneer u een contactformulier invult, worden uw gegevens niet met derden gedeeld en alleen uw contactgegevens door Cold Coffee bewaart ten behoeve van directe communicatie met u.

Met behulp van Google Analytics worden algemene anonieme bezoekerstatistieken bijgegouden.

Uw gegevens worden met uiterste zorg beschermd, desondanks kan Cold Coffee niet aansprakelijk gesteld worden door negatieve danwel illegale invloeden van buitenaf. Cold Coffee streeft echter naar een zo veilige omgeving als dit mogelijk is.

Disclaimer

Cold Coffee (Kamer van Koophandel: 342 149 54), verleent u hierbij toegang tot coldcoffee.nl (“de Website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Cold Coffee behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Cold Coffee spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Cold Coffee.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Cold Coffee nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Cold Coffee.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Cold Coffee, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JanVol!
FebVol!
MrtBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Skypeellerowbottom