Huisstijl & Drukwerk

Huisstijl & Drukwerk

Wij hebben de beste huisstijl ontwerper! Echt. Hij heet Danou en maakt super mooie professionele logo’s, huisstijlen maar ook brochures, billboards, advertenties… alles wat gedrukt wordt, ontwerpt hij.

Huisstijl & Drukwerk

Danou heeft al een aantal mooie huisstijlen gemaakt voor de klanten van Cold Coffee. En hij verzorgt alle drukwerk. Je kan het zo gek niet bedenken maar hij ontwerpt echt alles. Zelfs product packaging, billboards, posters, magazines… als je het hem vraagt ontwerpt hij nog een uniek koffie kopje voor je.

Danou heeft gewerkt voor gerenommeerde reclamebureaus, zoals Ogilvy en bekenden in reclame wereld. Waar hij overigens nog steeds wordt ingehuurd. Dus wij boffen maar dat hij óók voor Cold Coffee werkt natuurlijk.

Verder is hij super gezellig, extreem creatief en helpt hij regelmatig bij het bedenken en uitvoeren van creatieve concepten en campagnes.

Wil je zijn werk zien? Neem contact op! Binnenkort zullen wij zijn portfolio ook op de website tonen. Eerst maar eens in de stapels en stapels mooi werk de besten selecteren. Dat is een klus. Pfff…

Huisstijl / Drukwerk aanvragen

    • Jouw gegevens
    • Huisstijl / Drukwerk aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee