Referenties

Referenties

“In Elle heb ik mijn meerdere gevonden wat betreft snelheid van handelen en denkkracht. Zij replyed sneller dan haar schaduw en beschikt over een bijna onmogelijke hoeveelheid kennis op het gebied van internet, in het bijzonder SEO en WordPress. Haar ideeenrijkdom is wervelend: Tv-formats, businessmodellen en nieuwe bedrijven borrelen constant omhoog en ik heb haar nog niet kunnen betrappen op een slecht idee. Daarnaast: een vreselijk leuk, en hartverwamend lief mens!”

Herbert van Hoogdalem • Copywriter & Creative Director
Professional Outsiders, BRCDBR


“Elle is een betrouwbare business-partner die levert wat er is afgesproken en meer, op tijd en binnen het afgesproken budget. Ze is betrouwbaar, punctueel en straight-to-the-point. Ze maakt geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden en communiceert duidelijk als ze het met een bepaalde aanpak niet eens is. Dus zijn wellicht haar sterkste eigenschappen: integriteit en passie.

Ze heeft een brede en meer dan gemiddeld diepe kennis van online marketing en vult dit aan met een flinke dosis aan creativiteit en inventiviteit.”

Eric Nijman • E-commerce & ICT director
D-rt Groep BV : D-Reizen & VakantieXperts


“eSailing jachtmakelaardij werkt sinds enige jaren samen met Elle Rowbottom van Cold Coffee. Cold Coffee is gestart met het maken van onze website. Elle is heel sterk gebleken in het vertalen van onze wensen en ideeën naar een optimaal werkende website. Ook de hosting van de website verloopt uitstekend.

De lijnen zijn kort en bij een probleem is Elle altijd pro actief aanwezig om alles weer snel en accuraat op te lossen.

Wij hebben ColdCoffee leren kennen als een compacte en betrouwbare partij waar wij met een gerust hart onze website kunnen laten draaien.”

Floris Vos • Jachtmakelaar
eSailing


“De samenwerking van Increation Company met Cold Coffee 2010 tot heden. In deze periode hebben we vele projecten voor verschillende opdrachtgevers samen met Cold Coffee uitgevoerd. Zoals: – het ontwerpen, bouwen en hosten van verschillende corporate en consumer websites, – online marketing en social media campagne van de MELBA zomertour, – online marketing en social media campagne van het MELBA magazine, – begeleiding front en backend developement EN HOE WAS JOUW DAG app.

Elle is betrouwbaar, snel, vakkundig, allround en bovenal een heel prettig persoon om mee werken.”

Jeroen & Geke Boschma • Creative Director, reclamebureau
Increation Company


“Elle denkt mee, stelt slimme vragen en heeft absoluut verstand van wat zij doet. Ze doet niet alleen wat nodig is, ze doet meer. Komt met ideeën en voorstellen die maken dat ik mij in mijn business daadwerkelijk ondersteunt voel door de services die zij biedt.

Van harte beveel ik Elle aan!”

Jolande van der Made • Business Coach
Gerard van der Made bv

Al onze referenties

…zijn terug te lezen op LinkedIn en Trustpilot

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee