O nee toch… volgepland. En nu?

O nee toch… volgepland. En nu?

Helaas is onze planning vol voor de genoemde maand(en) onderin de website (waar je net op hebt geklikt overigens). Er is dan helaas weinig tot geen ruimte voor nieuwe projecten of hulp tussendoor.

Kwaliteit, aandacht en de beste service is voor ons belangrijker dan een overvolle agenda. We kunnen nu dus echt niet inspringen. Hosting klanten en klanten met een SLA worden bediend zoals gewoonlijk en krijgen prioriteit, altijd. Dit betekent dat wij nu helaas geen nieuwe opdrachten kunnen aannemen. Wel kun je een offerte aanvragen of afspraak inplannen voor een project welke wij later mogen uitvoeren.

Uitzondering voor:

WordPress Hosting & Onderhoud

Wil je jouw website bij ons hosten en/of een onderhoudscontract afnemen? Dan kan dat! Hiervoor is altijd tijd en is hiervoor de planning niet vol!

WordPress Gehackt

Is jouw WordPress website gehackt? Ook hiervoor kun je onze snelle service inschakelen. Neem gerust contact op voor direct hulp!

Heb je een dringende korte vraag?

Dan kun je altijd contact opnemen. Liefste per email, zodat wij einde van de dag deze nog kunnen behandelen. Klanten kunnen zoals gewoonlijk contact opnemen voor spoed via Whatsapp, Telegram, iMessage of SMS.

Heb je een klus met hoge prioriteit?

Dan verwijzen wij je graag naar de volgende WordPress Developers:

Bijtkoek
AllesOnline
Webba

Zeg je wel even dat je via ons komt? Dan vinden ze ons weer extra lief 😉

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee