WordPress Gehackt?

WordPress Gehackt?

Geen nood. Dat ten eerste. Met of zonder backup, kunnen wij je in 90% van de gevallen DIRECT helpen met het oplossen van de WordPress hack.

WordPress Gehacked?

Wij hebben inmiddels talloze hacks opgelost. Van backdoors, malware, hacks, spam en meer. Wij zijn bekend met de meeste technieken, houden de laatste ontwikkelingen in de gaten en kunnen soms echt genieten van het speurwerk. Sommige WordPress hacks zitten erg slim in elkaar, maar dat is voor ons juist een leuke uitdaging.

Wij helpen je direct!

Als jouw website gehacked is, is het enorm belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost!

Je verliest niet alleen jouw positie in de zoekmachines, er kan zelfs de melding in Google bij jouw site komen te staan dat jouw website onveilig is. Ook jouw emailadressen kunnen zeer snel op de blacklists komen of je verstuurt ongemerkt duizenden spam/phishing mails met jouw bedrijf/merk als afzender en loopt hierdoor echt (reputatie)schade op. Haast is dus geboden. Wacht niet langer, wij helpen je meteen!

Kosten oplossen WP Hack

Je betaalt een vast bedrag. Ongeacht hoelang we bezig zijn. Wel zo fijn, want dan weet je exact waar je aan toe bent en kunnen wij ons concentreren op het echte werk, het oplossen en beveiligen van jouw site.

Budget € 160 Standaard € 250 Spoed € 350
Hulp binnen 5 werkdagen Hulp binnen 2 werkdagen Hulp binnen 24 uur
Geen no-cure-no-pay No-cure-no-pay No-cure-no-pay
Controle blacklists Aanvraag opheffen blacklists Aanvraag opheffen blacklists
1 week garantie 2 weken garantie 1 maand garantie!
Extra beveiliging Extra beveiliging Extra beveiliging

WordPress gehackt: Budget

Weinig budget of betreft het een website waar je niet direct omzet uit genereert? Dan is er misschien niet zoveel haast geboden en is de budget hack oplossing voldoende. Je ontvangt 1 week garantie. Geen no cure no pay. Als wij de hack toch niet hebben weten op te lossen, betaal je € 160 voor het werk en advies wat wij hebben uitgevoerd. Uiteraard gaan wij er wel alles op alles zetten het op te lossen en dit lukt in meer dan 90% van de gevallen!

WordPress gehackt: Standaard

We helpen je zo snel mogelijk binnen 48 uur. Je betaalt alleen als we ook echt alles hebben opgelost. Lukt het ons niet, om watvoor reden dan ook, betaal je geen kosten voor het werk en advies dat wij hebben uitgevoerd. Lukt het ons wel, dan krijg je 2 weken garantie (wij controleren gedurende de week continu of de website schoon blijft). Tevens geven wij je advies en zorgen voor het opheffen van eventuele blacklists.

WordPress gehackt: Spoed

Super snel, binnen 24 uur. Een vaste no cure no pay prijs. Ongeacht het aantal uur dat wij moeten zweten de hack op te lossen. Plus nog eens een maand garantie! En gedurende die maand, controleren wij geregeld jouw site of deze schoon blijft. Zeer uitgebreid met extra zekerheid. En mochten wij toch, na al onze inzet, adviezen en werkzaamheden jouw website niet volledig schoon krijgen, betaal je niets!

WordPress Hack Hulp aanvragen

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee