Online Marketing voor start-ups

Online Marketing voor start-ups

Ben jij net een eigen bedrijf gestart? Dan is jouw grootste uitdaging goochelen met een beperkt budget.

Online Marketing voor Start-Ups

Je hebt van alles nodig. Logo, huisstijl, website, kantoorinrichting, software, een computer etc etc etc. Of je nou een startende ZZPer bent of hippe nieuwe start-up met gulle investeerders… in het eerste jaar is alles nog onzeker en wil je alle energie besteden aan jouw producten of diensten. Een fantastisch leuke en spannende tijd waarbij alles razendsnel gaat. Maar daardoor ook een tijd waarbij je strikt prioriteiten moet stellen.

Speciaal voor start-ups bieden wij aantrekkelijke opties

Dit kan een dagje werk zijn waarbij wij de gehele basis voor je neerzetten. Van SEO, SEA tot aan Social Media. Of we helpen je wekelijks de eerste maanden op weg. Maar vaak groeien wij mee. Zo hebben wij al een aantal trouwe klanten waar wij vanaf het prille begin tot nu nog voor werken. Deze klanten zijn van klein naar serieus formaat gegroeid. En wij zijn reuze trots dat wij daar een belangrijke onderdeel in zijn geweest.

Dit soort projecten vinden wij het leukste. Van nul beginnen. Wij investeren in het begin ook onze tijd. Vergeten bewust af en toe een uurtje werk. Want wij investeren graag in onze samenwerking en zullen je overtuigen, ook wanneer je groot en succesvol bent, bij ons te blijven.

Online Marketing offerteaanvraag

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee