Kopje koffie drinken

Kopje koffie drinken

Wil jij een kopje koffie met ons drinken? Of alleen met Elle?

Kopje koffie met een nerd

Dat kan! Misschien heb je alleen wat hulp met WordPress nodig. Wil je tijdens een cappuccino wat advies over online marketing. Of misschien wil je lekker ouderwets brainstormen.

Concepten en formats

Vergeet je pen en papier niet… want als je creatieve ideeën voor jouw bedrijf zoekt… dan kun je een waterval van concepten verwachten. Je zal niet de eerste zijn die mij (Elle) een uurtje leent voor wat inspiratie en goede (uitvoerbare) ideeën. Als we gaan samenwerken, dan is het trakteren op een kopje koffie voldoende. Borrel mag trouwens ook. Maar wil je mij eenmalig ‘uithoren’ dan reken ik de standaard uurprijs. Wel zal ik wat research en voorwerk verzorgen. Dus je krijgt meer dan waar je voor betaalt!

Workshopje of nerd nodig?

Een workshopje kan ook. Met 1 of meerdere personen. We hebben een volle agenda, dus vraag dit tijdig aan! Net afgestudeerd en zoek je hulp waar te beginnen? Of vers van de Kamer van Koophandel en wil je zelf je website bouwen? Of heb je gewoon een ‘nerd’ nodig? Verras ons met jouw verzoek en we doen een leuk voorstel.

Kopje koffie?

    • Jouw gegevens
    • Kopje koffie aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee