WordPress Laadtijd Optimalisatie

WordPress Laadtijd Optimalisatie

Trage WordPress website? Dit is helaas een veelvoorkomend probleem. Meestal is de oorzaak de actieve template en/of afbeeldingen die je hebt geupload.

WordPress sneller maken

Wij maken jouw WordPress website sneller!

Het is afhankelijk van welke template je in gebruik hebt, of er ernstige bugs zijn of hoe groot je website is. Maar in 80% van de gevallen kunnen wij al met wat simpele aanpassingen de laadtijd van jouw WordPress website halveren.

Soms is maatwerk nodig en kunnen wij onderstaand aanbod niet aanbieden. Dat is in het geval van combinaties als WPML en Visual Composer. Het is bekend dat deze twee populaire plugins jouw website flink kunnen vertragen. Voordat wij aan de slag gaan, zullen wij een nulmeting uitvoeren en eerlijk advies geven. In alle overige gevallen kunnen wij de laadtijdverbeteringen voor een fixed price zoals hieronder genoemde aanbod aanbieden!

WordPress laadtijd optimaliseren voor € 100

Het volgende zullen wij minimaal uitvoeren voor genoemde fixed price:

  • Minimaliseren van de CSS
  • Compressie van afbeeldingen
  • Caching instellen (incl browser caching)
  • Plugins opruimen en eventueel vervangen voor betere
  • Database optimalisatie

Daarbij zullen wij nog andere aanpassingen doorvoeren waar nodig en mogelijk om jouw WordPress website laadtijd te verbeteren. Tevens ontvang je advies jouw website snel te houden. Het kan zijn dat je afbeeldingen in een nieuw formaat moet uploaden of zelf nog andere aanpassingen moet doorvoeren.

Uitzonderlijke gevallen

Mochten wij bemerken dat er nog meer verbeteringen mogelijk zijn maar dit niet binnen 2 uur uitgevoerd kunnen worden, zullen wij je een voorstel sturen. Of heel eerlijk advies geven over de template die je hebt gebruikt: soms is het namelijk voordeliger en vooral verstandiger een betere template te kiezen.

WordPress Optimalisatie aanvragen

Beschikbaarheid

DataOmschrijving
JuniVol!
JuliBeschikbaar
AugBeschikbaar

Bereikbaarheid

HulpvraagTijden
Vragen10:00 - 16:00 | ma - vrij
Spoed08:00 - 22:00 | 7 dg/wk
Bij spoed contact via Whatsapp / SMS

Contactgegevens

MediumGegevens
Mobiel06 - 222 22 972
E-mailinfo@coldcoffee.nl
Instagram@coldcoffee